Kinderfeest

Kinderfeestjes

Maak van je verjaardag een avontuur bij FunZone

Zoek jij nog een leuke activiteit voor je kinderfeestje waar je nog lang over na zal praten? Vier dan samen met je vriendjes en vriendinnetjes jouw feestje bij FunZone!

Ongeacht of je gaat spelen, golfen, lasergamen, laserkarten of springen bestaat ieder feestje uit hetzelfde basispakket. Je kunt 1 activiteit boeken, maar je kunt ook 2 of 3 activiteiten met elkaar combineren voor een voordelige prijs. Daarnaast kun je ook nog extra eten en drinken toevoegen aan je feestje. Zo kun je jouw feestje precies samenstellen zoals jij wilt voor een onvergetelijke verjaardag!

Bij ieder feestje inbegrepen:

 • Gereserveerde tafel
 • 1 petfles frisdrank per persoon of onbeperkt ranja voor de groep
 • Friet inclusief saus of tosti
 • Mogelijkheid om je feestje compleet te maken met snoep, Slushy Jacks, chips, ijsjes en nog veel meer lekkers!
 • Goodiebag voor de jarige
 • Cadeautje voor iedereen
 • Mogelijkheid om extra's aan te schaffen

Je kunt per Kinderfeest gratis 5 begeleiders meenemen, wil je met meer dan 5 begeleiders komen dan betaal je voor de begeleiders boven de 5 personen € 5,00 per persoon. 

Kies voor een Speeltuin- en/of Glow Minigolf feestje:

Je kunt kiezen voor één activiteit, maar je kunt ook zowel spelen als golfen voor een voordelige prijs:

Speeltuin

Ga samen met mascottes Okke & Pi op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen! Je bent de hele dag welkom in onze speeltuin, met verschillende speelpleinen hoef je je geen moment te vervelen. Op ons horecaterras staat een gereserveerde tafel voor jou klaar in FunZone stijl met eten, drinken, kleurplaten en gratis Wi-Fi.

Glow Minigolf

Sla jij een hole-in-one? Onze Glow Minigolf is een midgetgolfbaan verlicht door backlight. De banen, obstakels en golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt. Probeer je vriendjes en vriendinnetjes te verslaan door alle holes in zo min mogelijk slagen af te werken. Na afloop staat er in onze horecaruimte een tafel voor je klaar met eten en drinken.

Combifeestjes

Naast je Speeltuin- en/of Glow Minigolf feestje kun je ook nog andere activiteiten toevoegen voor een voordelige prijs om je verjaardag nóg onvergetelijker te maken:  

Lasergame

Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes lasergamen! Je strijdt in teams of individueel om de winst. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door het uitschakelen van je tegenstanders. In totaal duurt een potje lasergamen ongeveer 30 minuten. Dit is inclusief uitleg, pakken aan- en uitdoen en 12 minuten het spel spelen.

Laserkart

Laserkart is een interactief spel dat het plezier van karten en lasergamen combineert. Je zit aan het stuur van je kart en je achtervolgt je medespelers in een blacklightparcours. Met je behendigheid kun je bonuspunten winnen voor snelheid, vermogen, aanval en verdediging

Door middel van Augmented Reality rijdt je over symbolen die je weer kunt gebruiken tijdens het spel. Denk aan een bom of benzine die je door middel van een knopje op je handrem afvuurt op je tegenstanders. Maar pas op! Trek je aan de handrem? Dan spint je kart 180 graden en raak je achter op je tegenstanders. 

Bounce Valley Springkussenpark

Bounce Valley Zoetermeer is het ultieme airpark! Een luchtkussen vol obstakels, te gekke elementen en competitieve elementen rechtstreeks uit jouw dromen. Te gek voor kinderen én volwassenen. Ervaar ruim 1.000 vierkante meter pure fun in een vrolijke setting.

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit!

Met onze Okke & Pi uitnodigingskaart nodig je jouw vriendjes en vriendinnetjes alvast uit voor het aller leukste kinderfeestje bij FunZone!

Kinderfeestje bij FunZone

 • Spelen, minigolfen, lasergamen, laserkarten of springen
 • Gereserveerde tafel
 • 0,5L petfles frisdrank per persoon of onbeperkt ranja voor de groep
 • Friet inclusief saus of tosti
 • Goodiebag voor de jarige
 • Cadeautje voor iedereen

Prijzen & Reserveren

Breidt je kinderfeestje uit met extra's en boek gelijk online. 

Let op: het meenemen van kaarsjes, heliumballonnen en confetti is niet toegestaan i.v.m. ons alarmsysteem.

Tarieven

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Kinderfeest