Pannenkoekenrestaurant Zoetermeer

Pannenkoeken restaurant

Genieten van heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes

Ons pannenkoekenrestaurant is gevestigd in FunZone Zoetermeer in het voormalige gebouw Olympus. Naast het restaurant bevindt zich het indoor speelparadijs van FunZone. Het restaurant is alleen op aanvraag geopend.

Uiteten
In ons restaurant kun je (op aanvraag) plaatsnemen aan één van de tafels op de beneden- of bovenverdieping. Bij goed weer kun je ook op ons terras plaatsnemen. Het is een sfeervol en gezellig pannenkoekenrestaurant waar je heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes kunt eten terwijl de kinderen binnen en/of buiten genieten van puur speelplezier. Bij de entree van het restaurant hebben we een bar waar je op je gemak een drankje kunt drinken. We serveren o.a. heerlijke Italiaanse koffie en verschillende speciaalbieren. Ons personeel staat graag voor je klaar.

Via mail, telefoon of ons contactformulier kun je reserveren.

Verhuur
Vier je binnenkort een verjaardag of jubileum? Of zoek je voor een bedrijfsuitje nog een locatie? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Voor grotere groepen hebben wij in het restaurant een apart gedeelte. Zo zit je apart, maar toch heel gezellig! Kinderen kunnen zich vermaken in onze indoor speeltuin, terwijl de volwassenen alle rust en tijd hebben om met elkaar bij te kletsen. Jouw feest is bij ons in goede handen. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact via onderstaand contactformulier. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden om jouw verjaardag, feest of jubileum tot een groot succes te maken.

Personeelsevents of vergaderen 
Bij FunZone kun je ook terecht voor een vergadering of origineel personeelsevent. Vergaderen kan in ons restaurant, waar je terecht kunt op onze tweede verdieping voor een intieme sfeer. Uiteraard kan er rondom de vergadering een lunch of diner worden verzorgd door ons horecapersoneel.  Ben je op zoek naar een leuke uitje voor het personeel en hun kinderen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Bij FunZone kunnen de kinderen van harte lust spelen, terwijl de ouders heerlijk met collega’s kunnen genieten op het horecaplein. Ideaal voor een personeelsuitje of Sinterklaasfeest! Interesse? Neem contact via onderstaand contactformulier.

  • Sfeervol
  • Mogelijkheid tot afhalen
  • Naastgelegen speelparadijs ideaal voor kinderen

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Pannenkoekenrestaurant Zoetermeer