Schoolreisje

Schoolreisje

Op schoolreis naar FunZone!

Wil jij met je school, klas of BSO-groep op avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Spelen in onze binnenspeeltuin en/of springen in het trampolinepark? Bij FunZone kan het allebei! 

Onze locatie biedt de mogelijkheid voor schoolreisjes vanaf 15 personen. Of het nu goed of slecht weer is, bij FunZone maakt dat niet uit. Scholieren kunnen ongestoord en onbeperkt hun gang gaan in de binnenspeeltuin of indoor trampolinepark. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen urenlang spelen en/of springen. Docenten en begeleiders kunnen achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Zo zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt voor iedereen. Met veel verschillende locaties in Nederland is er altijd een locatie in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen!

Kies één of meerdere activiteiten

Kies één activiteit of combineer:

Schoolreisje binnenspeeltuin

Kom gezellig bij FunZone op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen! Je bent de hele dag welkom in onze speeltuin, met verschillende speelpleinen hoef je je geen moment te vervelen. Op ons horecaterras staat een gereserveerde tafel voor jou klaar in FunZone stijl met eten, drinken, kleurplaten en gratis Wi-Fi.

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je het contactformulier invullen.

Schoolreisje trampolinepark

Op zoek naar een uniek schoolreisje waar je actief bezig bent en nog lang over napraat? Kom dan naar ons trampolinepark! Het park bestaat uit verschillende jumpareas waar je kunt trampolinespringen, tricks kunt oefenen of spelletjes kunt doen. Vooraf of na afloop van het jumpen staat er een gereserveerde tafel voor je klaar met eten en drinken. Een schoolreisje in ons trampolinepark is inclusief jumpsokken.

Let op:

  • Trampoline springen is vanaf 6 jaar
  • Het tekenen van een vrijwaring is voor elke jumper verplicht. Dit dient een volwassene te ondertekenen, de vrijwaring vind je in onze algemene voorwaarden. Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden teken je voor de vrijwaring.

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je het contactformulier invullen.

Schoolreisje bij FunZone

  • Leef je uit in de speeltuin en/of het trampolinepark
  • Uitgebreid horecaplein met gereserveerde tafels
  • Onbeperkt ranja
  • Friet inclusief saus of tosti
  • Gratis WiFi

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Schoolreisje