Indoor Speeltuin FunZone

Spelen

Indoor Speeltuin

Onze indoor speeltuin bestaat uit verschillende speelpleinen, de kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Ook aan de ouders/begeleiders is gedacht: de speeltuin beschikt over een ruim horecaterras met uitgebreide menukaart, gratis Wi-Fi en zicht op de spelende kinderen. 

In onze indoor speeltuin beleef je de leukste avonturen! Ons speelparadijs heeft verschillende leuke attracties, spellen, speelpleinen met elk hun eigen thema. Onze mascottes Okke & Pi staan te wachten om te spelen en er een onvergetelijke dag van te maken. Voor de kinderen is het een onvergetelijke ervaring en voor de ouders een ontspannen moment.

Bij FunZone vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Hoe oud moet je zijn voor de indoor speeltuin?
Onze speeltuin is geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Voor de allerkleinsten hebben wij een speciale peuterhoek. Er dient minimaal 1 ouder/begeleider aanwezig te zijn bij een bezoek aan onze speeltuin. 

Hoeveel kost een kaartje voor de indoor speeltuin?
Bekijk het verderop deze pagina de tarieven voor onze speelparadijs. Voor andere vragen neem gerust contact met ons op.

  • Een avontuur voor ieder kind
  • Uitgebreid horecaplein
  • Gratis WiFi

Openingstijden

Prijzen & Reserveren

Je kunt jouw bezoek alvast online reserveren zodat je sneller klaar bent bij de receptie en je kind direct kan starten met spelen!

  • Tarieven

  • Incasso

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Indoor Speeltuin FunZone