Indoor Speeltuin FunZone Almere

FunZone Almere

Activiteiten & prijzen

Activiteiten met dit icoontje kun je met elkaar combineren voor een voordelige prijs.

FunZone Almere

Bij FunZone ben je aan het juiste adres voor oneindig veel binnenpret. FunZone Almere bestaat uit een geweldige Indoor speeltuin. Met onze mascottes is er pure speelplezier voor kinderen. Ook is dit een onvergetelijke optie voor een kinderfeestje.

Indoor Speeltuin

Welkom bij FunZone Almere, de grootste binnenspeeltuin van Almere! Betreed een wereld vol avontuur, waar de kinderen kunnen genieten van de leukste spellen en attracties in elke hoeken en gaten van ons speelparadijs. Onze mascottes Okke & Pi heten de kinderen bovendien van harte welkom en vergezellen hen graag op hun nieuwste avontuur in FunZone.

De beste overdekte speeltuin van Almere

Bij FunZone staat veiligheid voorop. Onze indoor speeltuin biedt een veilige en vertrouwde omgeving voor kinderen om lekker te kunnen spelen. Er is geen gebrek aan speelplezier, met verschillende speelpleinen waar de kinderen zich uren kunnen vermaken. Ouders en begeleiders kunnen ontspannen op ons ruime horecaterras, terwijl ze genieten van heerlijk eten en drinken van onze uitgebreide menukaart.

Gratis Wi-Fi is beschikbaar voor iedereen. Bij FunZone is de veiligheid van kinderen en toezicht op toestellen en attracties van het grootste belang. We zorgen ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt en met plezier kan spelen.

Kinderfeestje speeltuin

Vier jouw unieke kinderfeestje op onze locatie en beleef een onvergetelijke dag! Er zijn diverse activiteiten beschikbaar voor jou en je vrienden om van te genieten. Het feestje wordt compleet gemaakt met heerlijk eten en drinken, en optionele extra's om jouw dag nog specialer te maken. Laat ons je helpen om van jouw feestje een groot succes te maken!

Schoolreisje speeltuin

Bij FunZone kun je niet alleen terecht voor een dagje speelplezier, maar ook voor het organiseren van schoolreisjes. Onze speeltuin biedt genoeg ruimte voor groepen vanaf 15 personen en er zijn gereserveerde tafels beschikbaar. De kinderen kunnen zich urenlang vermaken op de verschillende speelpleinen terwijl de docenten en begeleiders genieten van een heerlijk kopje koffie op ons ruime horecaterras. Daarnaast bieden wij ook catering op maat voor een onvergetelijk schoolreisje. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

 

 • 2 glijbanen
 • Trampolines
 • Klimtoren
 • Peuterplein
 • Loopbruggen
 • Disco- dansvloer
 • Ballendouche
 • Horecaplein
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang voor ouders
 • Gratis parkeren
 • Ruime parkeerplaats voor de deur

Openingstijden

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Speel Paradijs FunZone Almere

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.