Indoor Speeltuin FunZone Barendrecht

FunZone Barendrecht

Activiteiten & prijzen

Activiteiten met dit icoontje kun je met elkaar combineren voor een voordelige prijs.

FunZone Barendrecht

Bij FunZone is er altijd iets leuks te doen voor kinderen. Overal waar je kijkt, zijn er speelpleinen met verschillende thema's. Okke & Pi, onze eigen mascottes, zijn altijd aanwezig om de kinderen te vergezellen tijdens hun avonturen. Bij FunZone draait het allemaal om puur speelplezier! Bovendien bieden wij de mogelijkheid om bij ons een onvergetelijk kinderfeestje of schoolreisje te organiseren.

Indoor speeltuin

Stap binnen in een onvergetelijke wereld van plezier en avontuur bij FunZone Barendrecht - de ultieme binnenspeeltuin van de stad. Met talloze speelpleinen en attracties om te ontdekken, is er voor elk kind iets te beleven. Onze vriendelijke mascottes, Okke en Pi, zijn er om de kinderen te verwelkomen en hen te begeleiden op hun nieuwste avonturen in ons speelparadijs. Kom langs en ervaar de spanning en sensatie van FunZone Barendrecht!

Overdekte speeltuin Barendrecht

Ontdek FunZone, de veilige en avontuurlijke indoor speeltuin waar kinderen zich geen moment zullen vervelen! Onze speeltuin bestaat uit verschillende speelpleinen met elk een eigen thema en uitdagende attracties. Terwijl de kinderen zich uitleven, kunnen ouders en begeleiders genieten van ons ruime horecaterras met een uitgebreide menukaart en gratis Wi-Fi.

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom zorgen wij voor toezicht en een veilige omgeving rondom de kinderen en de attracties. Kom naar FunZone en beleef samen met Okke & Pi de leukste avonturen!

Kinderfeestje speeltuin

Het is uiteraard ook mogelijk om je kinderfeestje te vieren in onze speeltuin! Tijdens een kinderfeestje kun je onbeperkt spelen in ons speelparadijs, heb je een gereserveerde tafel inclusief eten en drinken en heb je de mogelijkheid om je feestje aan te vullen met extra’s. 

Schoolreisje speeltuin

Je kunt ook een schoolreisje organiseren in onze speeltuin! Wij bieden schoolreisjes aan voor groepen vanaf 15 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen urenlang spelen. Docenten en begeleiders kunnen achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Neem contact met ons op, dan maken wij een aanbod inclusief catering op maat.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

  • Klimvulkaan
  • Snowglider
  • Klimmen op de klimwand
  • Blokkenhoek en ballenbak
  • Peuterplein
  • Horecaplein
  • Gratis WiFi
  • Gratis toegang voor ouders
  • Ruime parkeerplaats voor de deur
  • Gratis parkeren

Openingstijden

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Speelparadijs FunZone Barendrecht

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.