Indoor Speeltuin FunZone Delft

FunZone Delft

Activiteiten & prijzen

Activiteiten met dit icoontje kun je met elkaar combineren voor een voordelige prijs.

FunZone Delft

Bij Indoor Speeltuin FunZone ben je aan het juiste adres voor oneindig veel binnenpret. Met onze mascottes is er puur speelplezier voor kinderen. Ook is dit een onvergetelijke optie voor een kinderfeestje of schoolreisje.

Indoor speeltuin

Welkom bij FunZone, het mooiste indoor speelparadijs van Delft! Hier bevind je je te midden van de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! FunZone is de perfecte plek voor kleine avonturiers om te ontdekken en te spelen!

Onze mascottes Okke en Pi staan klaar om jullie te verwelkomen in deze wijde wereld van plezier en avontuur. Laat ze jullie gidsen terwijl jullie de meest spannende ervaringen beleven. Hier bij FunZone kunnen jullie je fantasie de vrije loop laten en nieuwe vriendjes ontmoeten, terwijl jullie jezelf vermaken met de uitdagende attracties en spellen.

Overdekte speeltuin Delft 

De verschillende speelpleinen maken het geen moment saai voor de kinderen. De ouders/begeleiders kunnen kunnen met goed zicht op de spelende kinderen plaats nemen op onze mooie horecaterras. Met een uitgebreide menukaart, gratis WiFi is er ook even rust voor de ouders.

Bij FunZone vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Kinderfeestje speeltuin

Het is uiteraard ook mogelijk om je kinderfeestje te vieren in onze speeltuin! Tijdens een kinderfeestje kun je onbeperkt spelen in ons speelparadijs, heb je een gereserveerde tafel inclusief eten en drinken en heb je de mogelijkheid om je feestje aan te vullen met extra’s. 

Schoolreisje speeltuin

Je kunt ook een schoolreisje organiseren in onze speeltuin! Wij bieden schoolreisjes aan voor groepen vanaf 15 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen urenlang spelen. Docenten en begeleiders kunnen achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Neem contact met ons op, dan maken wij een aanbod inclusief catering op maat.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

  • Klimvulkaan
  • Familieglijbaan
  • Ballenkanon
  • Snowglider
  • Rodelbaan
  • Extra hoge trampolines
  • Horecaplein
  • Gratis WiFi
  • Gratis toegang voor ouders
  • Gratis parkeren

Openingstijden

We zijn dagelijks va 09:00 tot 18:00 uur geopend.

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Indoor Speeltuin FunZone Delft

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.