FunZone Breda

Nieuw bij FunZone Breda: Glow Minigolf!

Vanaf 9 juli is FunZone Breda aan de Terheijdenseweg in Breda uitgebreid. Naast de bestaande indoor speeltuin en trampolinepark is er een nieuwe activiteit aan de locatie toegevoegd: Glow Minigolf.

FunZone verzekert haar bezoekers hiermee een dag met oneindig veel binnenpret. Bij Glow Minigolf beschikt FunZone Breda over een glow-in-the-dark midgetgolfbaan met 15 verschillende holes! De banen, de obstakels en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Bedrijfsleider Luke van Dorp: '' Met de nieuwe activiteit is FunZone Breda de plek voor jong én oud. Wil je er een dagje op uit met het gezin of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een bijzondere ervaring!"

Eén plek voor alle activiteiten
Funzone bevindt zich aan de Terheijdenseweg 500 in Breda. Je kunt FunZone bezoeken voor één activiteit, maar je kunt ook voordelig verschillende activiteiten met elkaar combineren. 

Reserveer hier je ronde Glow Minigolf.