Fun Bowling FunZone

FunZone Enschede vernieuwd met Fun Bowling

FunZone Enschede aan de Reulver in Enschede is uitgebreid met een nieuwe activiteit. Naast de bestaande indoor speeltuin, trampolinepark en Glow Minigolf is er een nieuwe activiteit aan de locatie toegevoegd: Fun Bowling.

FunZone verzekert haar bezoekers hiermee een dag met oneindig veel binnenpret. De Fun Bowling is vanaf 22 april 2023 geopend.

Fun Bowling lijkt sterk op de traditionele bowlingbaan, maar dan met meer plezier. Met lichtprojecties op de baan kun je in verschillende thema's en spelvormen bowlen. Uiteraard is het ook mogelijk om zonder de lichtprojecties te spelen voor een traditioneel potje bowlen. Voor de kinderen kunnen de bumpers automatisch ingesteld worden en daarnaast is het dragen van bowlingschoenen niet nodig voor het spelen van Fun Bowling.

Bedrijfsleider Marcel Molhoek: ''Met de nieuwe activiteit is FunZone Enschede de plek voor jong én oud. Wil je er een dagje op uit met het gezin of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een bijzondere ervaring!"

Eén plek voor alle activiteiten
Funzone bevindt zich aan de Reulver 120 in Enschede. Je kunt FunZone bezoeken voor één activiteit, maar je kunt ook voordelig verschillende activiteiten met elkaar combineren. Via de website kun je jouw ronde Fun Bowling reserveren!