Indoor Speeltuin Hoogeveen

FunZone Hoogeveen

Activiteiten & prijzen

Activiteiten met dit icoontje kun je met elkaar combineren voor een voordelige prijs.

FunZone Hoogeveen

Bij FunZone is er geen tekort aan speelplezier! Overal waar je kijkt zijn er speelpleinen met verschillende thema's. Samen met de mascottes Okke & Pi beleven kinderen de leukste avonturen. Kom naar FunZone, het grootste indoor speelparadijs van Hoogeveen, en ontdek de vele spellen en attracties in elke hoek. Puur speelplezier gegarandeerd!

Indoor speeltuin

Stap binnen in de wereld van FunZone Hoogeveen, het grootste indoor speelparadijs van Hoogeveen! Hier wachten spannende avonturen op de kinderen, met de leukste spellen en attracties in elke hoek. Onze vriendelijke mascottes Okke & Pi staan al klaar om de kinderen te verwelkomen en te vergezellen op hun avonturen in FunZone. Kom en beleef een onvergetelijke tijd!

De grootste overdekte speeltuin van Hoogeveen

Ontdek onze indoor speeltuin  met verschillende speelpleinen waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen. Naast uren speelplezier voor de kleintjes is er ook aan de ouders/begeleiders gedacht. Wij beschikken over een ruim horecaterras met uitgebreide menukaart, gratis Wi-Fi en goed zicht op de spelende kinderen. 

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten spelen in onze indoorspeeltuin. Kom langs bij FunZone en beleef samen met de hele familie een dag vol plezier en avontuur.

Kinderfeestje speeltuin

Vier jouw unieke kinderfeestje op onze locatie en beleef een onvergetelijke dag! Er zijn diverse activiteiten beschikbaar voor jou en je vrienden om van te genieten. Het feestje wordt compleet gemaakt met heerlijk eten en drinken, en optionele extra's om jouw dag nog specialer te maken. Laat ons je helpen om van jouw feestje een groot succes te maken!

Schoolreisje speeltuin

Organiseer je binnenkort een schoolreisje? Kom dan naar onze indoorspeeltuin! Onze speeltuin biedt schoolreisjes aan voor groepen vanaf 15 personen. Er zijn gereserveerde tafels en gratis WiFi beschikbaar voor de kinderen en begeleiders. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen de docenten en begeleiders genieten van een heerlijk kopje koffie op ons ruime horecaterras. Neem contact met ons op voor een aanbod op maat, inclusief catering.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

 

 • Speeltoestellen en ballenbak
 • Klimwand
 • Pannakooi
 • Raceparcours
 • Bouwplein
 • Peuterplein
 • Horecaplein
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang voor ouders
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Openingstijden

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.