Afbeelding Krazy Kangaroo Zwolle

Blog: Wat te doen in de zomervakantie?

Wat te doen in de zomervakantie? Trampolinepark Zwolle is het leukste uitje! 

Begin juli is het weer zo ver: zomervakantie! En dat betekent lange en vrije dagen voor de kinderen. Spelen, spelen en nog eens spelen. Maar de zomervakantie kan ook een lange periode zijn. Waarin je, zeker als ouders, toch maar elke keer weer iets leuks moet bedenken. Heb je al eens gedacht aan het grootste trampolinepark van Oost-Nederland? Krazy Kangaroo heeft de hele zomer de deuren open en de airco aanstaan! 

Leuk, we gaan dus springen bij Krazy Kangaroo in Zwolle! Kinderen vanaf 8 jaar mogen vrij bij ons komen springen. Dat betekent dat je de coolste tricks kunt laten zien op een trampoline of probeer wat nieuwe trucjes in onze BigAirBag. En gelukkig is er nog veel meer te doen voor kinderen bij het trampolinepark van Krazy Kangaroo. 

Ben je bang dat je kinderen hun neus ophalen als je het hebt over een actieve activiteit? Want ze hebben immers zomervakantie en dat betekent even lekker geen gym. Maar wat als we je vertellen dat sporten en bewegen ook heel cool kan zijn? Freejumpen, Slam Dunken en losgaan op de Ninja Parcours. Wedden dat je kinderen dan wel graag een sportief uitje willen doen? En anders kan je altijd nog even de computer erbij pakken. Boaz, een heel bekende vlogger onder kinderen en jongeren, laat regelmatig de tofste tricks zien in zijn video’s. Zoek maar eens op! 

Jump in het buitenbad
Heb je het warm gekregen van al dat springen? Je kunt na afloop nog snel een ijsje halen in onze horeca. Wel even contactloos betalen, natuurlijk. Of combineer springen bij Krazy Kangaroo met een heerlijke duik in het zwembad van De Vrolijkheid in Zwolle. Zo maak je er een compleet dagje uit van. Plak er nog een frietje met een lekkere snack aan vast en je weet zeker dat je jouw kinderen weer een dag goed hebt weten te vermaken. 

Corona-maatregelen bij Krazy Kangaroo 
Natuurlijk is de zomervakantie van 2020 iets anders dan de afgelopen jaren. Want door Corona gelden er net even andere regels. Zo zijn de kinderen meer dan welkom bij ons, alleen moeten de ouders zich tijdelijk op een andere manier vermaken. Zo kun je bijvoorbeeld lekker de binnenstad van Zwolle ontdekken of wandel lekker langs de IJssel. Even wat tijd voor jullie zelf! Je kunt daarna je kinderen weer makkelijk oppikken bij ons voor de deur.    

Wil je goed voorbereid naar ons trampolinepark komen? Check hier dan even onze maatregelen.