Afbeelding Avontura

Management buy out leisure activiteiten Optisport

Optisport heeft haar leisure activiteiten onder de merknamen Avontura en Krazy Kangaroo met ingang van 1 oktober 2020 verkocht aan Martijn Beekhuizen, Sabrina van Eck en Erwin van Iersel. Zij werkten alle drie al jaren in verschillende functies bij Optisport en zijn dan ook zeer bekend met de leisure activiteiten.

Door de verkoop ontstaat een 100% leisure bedrijf bestaande uit 11 kinderspeeltuinen en 6 trampolineparken. “Uiteraard is het een uitdagende tijd om een nieuw bedrijf te starten, maar wij hebben er vertrouwen in dat het gaat lukken" aldus Sabrina van Eck die verantwoordelijk wordt voor de commerciële activiteiten. "Martijn wordt verantwoordelijk voor de operatie en Erwin doet financiën en IT. Groot voordeel is dat het bedrijf aangestuurd kan worden als een echt leisure bedrijf met de kpi’s die daarbij horen. Voor onze gasten gaan we ons richten op spelen en leren in een uitdagende omgeving.  Alle 230 medewerkers die nu werken bij Avontura en Krazy Kangaroo blijven in dienst bij de eigen BV”.

“Het voelt als een enorm avontuur waar we mee gaan beginnen. Ik was al vanaf de start betrokken bij de eerste leisure activiteit van Optisport in Enschede, en vind het dan ook prachtig dat we nu met dit bedrijf verder mogen”, aldus Martijn Beekhuizen.

Erwin van Iersel: “super dat we de kans krijgen van de aandeelhouders van Optisport om dit te kunnen doen. We hebben de ambitie om er een leuk en mooi bedrijf van te maken. Uiteraard hebben we met corona een uitdaging, maar op middellange termijn is dit een activiteit waar jong en oud graag komt recreëren.”

Voor vragen naar aanleiding van dit bericht: Sabrina van Eck: 06-46246615.