FunZone Oud-Beijerland

FunZone Oud-Beijerland

Activiteiten & prijzen

Activiteiten met dit icoontje kun je met elkaar combineren voor een voordelige prijs.

FunZone Oud-Beijerland

Bij FunZone ben je aan het juiste adres voor oneindig veel binnenpret. Onze indoor speeltuin is een unieke ervaring voor kinderen. Onze speelparadijs is geschikt voor verschillende speciale gelegenheden bezoeken, zoals een kinderfeestje of een schoolreisje. FunZone biedt zelfs de mogelijkheid om onze speeltuin af te huren voor jou en je gasten!

Indoor Speeltuin

Welkom bij FunZone Oud-Beijerland, de grootste binnenspeeltuin van Oud-Beijerland! Betreed een wereld vol avontuur, waar de kinderen kunnen genieten van de leukste spellen en attracties in elke hoeken en gaten van ons speelparadijs. Onze mascottes Okke & Pi heten de kinderen bovendien van harte welkom en vergezellen hen graag op hun nieuwste avontuur in FunZone.

Overdekte speeltuin Oud-Beijerland

Goed weer of slecht weer? Bij FunZone maakt dit niks uit! De indoor speeltuin bestaat uit verschillende speelpleinen, de kinderen hoeven zich dus geen moment te vervelen. Ook aan de ouders/begeleiders is gedacht: de speeltuin beschikt over een ruim horecaterras met uitgebreide menukaart, gratis Wi-Fi en zicht op de spelende kinderen. 

Bij FunZone vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Kinderfeestje speeltuin

Het is uiteraard ook mogelijk om je kinderfeestje te vieren in onze speeltuin! Tijdens een kinderfeestje kun je onbeperkt spelen in ons speelparadijs, heb je een gereserveerde tafel inclusief eten en drinken en heb je de mogelijkheid om je feestje aan te vullen met extra’s. 

Schoolreisje speeltuin

Je kunt ook een schoolreisje organiseren in onze speeltuin! Wij bieden schoolreisjes aan voor groepen vanaf 15 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen urenlang spelen. Docenten en begeleiders kunnen achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Neem contact met ons op, dan maken wij een aanbod inclusief catering op maat.

Horeca
In onze horeca kun je terecht voor o.a. een heerlijk kopje verse koffie en een lekker broodje. Zo komen ouders even helemaal tot rust, terwijl de kids al hun energie stoppen in hun spannende ontdekkingsreis.

 

 • Klimvulkaan
 • Trampolines
 • Sportplein
 • Klauterplein
 • Peuterplein
 • Horecaplein
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang voor ouders
 • Voldoende parkeergelegenheid
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Openingstijden

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.