Top 10 uitjes met kinderen in Aalsmeer

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Aalsmeer. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Spelen bij Funzone Aalsmeer

Bezoek het grootste indoor speelparadijs, met overal leuke attracties en spellen. Het park is helemaal ingericht voor kinderen en van alle gemakken voorzien. Geniet van iets lekkers uit het horecaplein terwijl je je kinderen ziet genieten. Er is genoeg te doen in dit park, je vermaakt je er makkelijk een hele dag.

Reserveer hier bij Funzone Aalsmeer:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/262/reservations/activities

 

2. Kinderboerderij Boerenvreugd

Bij kinderboerderij Boerenvreugd kun je een lekker middagje tussen de dieren zijn, een leuk middagje weg voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Kinderboerderij Boerenvreugd te gaan:
https://boerenvreugd.nl/

3. Flower Art Museum: bloemen in de kunst

Bij het Flower Art Museum in Aalsmeer kun je je de hele middag vermaken door te kijken naar mooie kunst, die allemaal in het thema staan van mooie vrolijke bloemen. Dit uitje is geschikt voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Flower Art Museum te gaan:
https://www.flowerartmuseum.nl/

4. Zwembad de Waterlelie

Bij zwembad de Waterlelie kun je een dagje heerlijk zwemmen. Bij dit zwembad hebben ze verschillende baden. Hierdoor is er voor ieder wat wils en kan je hier goed een middag doorbrengen met het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Zwembad de Waterlelie te gaan:
https://sportinaalsmeer.nl/zwembad-de-waterlelie

5. Rondvaart op de Westeinderplassen

Als je van varen op een bootje houdt, is dit wat je zoekt. Bij deze rondvaart op de Westeinderplassen zul je alles zien rond het water en een heerlijke middag beleven. Dit is geschikt voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Rondvaart op de Westeinderplassen te gaan:
https://www.westeinderrondvaart.nl/

6. Turf Real Life Gaming

Bij Turf Real Life Gaming speel je een real life game in een oud westerndorp. In deze uitgebreide escaperoom met lasergame-wapens is het de bedoeling om zoveel mogelijk goud te bemachtigen.

Klik hier om naar de site van Turf Real Life Gaming te gaan:
https://www.turfaalsmeer.nl/

7. Be Boulder

Bij Be Boulder in Amsterdam kun je leuk een middagje klimmen. Dit is leuk voor het hele gezin, maar niet als je last hebt van hoogtevrees!

Klik hier om naar de site van Be Boulder te gaan:
https://beboulder.nl/

8. Floriworld

In deze bloemenwereld kan je een hele middag de mooiste bloemen zien en hier alles over leren. Ook kun je hier een korte film kijken die gaat over een bruidegom die onderweg naar de bruiloft zijn boeket is vergeten. dit is een leuk uitje voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Floriworld te gaan:
https://floriworld.nl/

9. Brandweer Workshop

Bij deze brandweer workshop leer je hoe het is om bij de brandweer te werken. Er wordt hier een competitieverband van gemaakt en er is een prijs voor het winnende team. Dit is geschikt voor uitjes met grotere groepen.

Klik hier om naar de site van Brandweer Workshop te gaan:
https://www.1001activiteiten.nl/brandweer-workshop-op-locatie/aalsmeer

10. City Game Kolonisten van Catan Aalsmeer

In deze levensechte versie van Kolonisten van Catan moet je grondstoffen verzamelen om zo een betere handelspositie te creƫren. Hiermee kun je een dorp of stad veroveren!

Klik hier om naar de site van City Game Kolonisten van Catan Aalsmeer te gaan:
https://www.1001citygames.nl/citygame-op-maat-levend-kolonisten-van-catan