Kinderactiviteiten Almere

Top 10 uitjes met kinderen in Almere

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Almere. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Almere

Bezoek het grootste indoor speelparadijs, met overal leuke attracties en spellen. Het park is helemaal ingericht voor kinderen en van alle gemakken voorzien. Geniet van iets lekkers uit het horecaplein terwijl je je kinderen ziet genieten. Er is genoeg te doen in dit park, je vermaakt je er makkelijk een hele dag.

Klik hier om te reserveren bij Funzone Almere:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/281/reservations/activities

 

2. Stadsbos Pampushout

Bij Stadsbos pampushout kun je heerlijk wandelen in de natuur. Er lopen paarden rond en er is van alles te beleven voor als je een fijne middag wil beleven. Dit uitje is geschikt voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Stadsbos Pampushout te gaan:
https://flevo-landschap.nl/gebieden/pampushout

3. Ontsnap uit de hackerroom

Ontsnap uit deze hacker escaperoom, een wetenschapper heeft je hulp nodig om supercomputer HAL te verslaan, lukt dit en weet jij te ontsnappen?

Klik hier om naar de site van Ontsnap uit de hackerroom te gaan:
https://www.dagjeweg.nl/tip/11833/Stop-de-supercomputer-en-hack-jezelf-uit-de-Hackerroom

4. Gladiator Sports

Bij Gladiator Sports kun je lasergamen, paintballen, airsoft en pijl en boog schieten. Hier voel je je een echte gladiator. Dit is geschikt voor het hele gezin.

Klik hier om naar de site van Gladiator Sports te gaan:
https://www.gladiator.nl/

5. Stadsboerderij Almere

Kom bij deze stadsboerderij lekker kijken hoe het er aan toe gaat in de stal op een boerderij. Ook worden hier kooklessen, maaltijden en excursies gegeven.

Klik hier om naar de site van Stadsboerderij Almere te gaan:
https://www.stadsboerderijalmere.nl/

6. Bowling Almere

Bij Bowling Almere kun je lekker komen bowlen. Er zijn hier 24 banen, die verlicht worden met LED-lampen die van kleur verwisselen.

Klik hier om naar de site van Bowling Almere te gaan:
https://bowlingalmere.nl

7. Sky High Escape Room Almere

Lukt het jou en je vrienden om uit de escape room te komen? Bij deze escape room ga je proberen te ontsnappen uit de casino mortale escape room, dit levert een interactieve filmische ervaring op.

Klik hier om naar de site van Sky High Escape Room Almere te gaan:
https://www.skyhighescaperoom.nl/

8. Sterrenwacht Almere

Bij Sterrenwacht Almere leer je alles over het sterrenstelsel en mag je zelfs door een telescoop kijken naar ons mooie sterrenstelsel en naar de kraters op de maan.

Klik hier om naar de site van Sterrenwacht Almere te gaan:
https://www.sterrenwachtalmere.nl/

9. Immersive Almere

Bij Immersive Almere wordt je een echte Formule-1 coureur, de simulator is namelijk zo realistisch dat je net in een echte Formule-1 race zit. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin of bedrijfuitje.

Klik hier om naar de site van Immersive Almere te gaan:
https://www.immersive.nl/

10. Almere rondvaarten

Bij Almere Rondvaarten zie je de mooie stad Almere vanaf het water, je komt hier langs de mooiste en leukste plekjes van de stad. Dit is wel seizoensgebonden, de rondvaarten zijn van eind april tot begin september.

Klik hier om naar de site van Almere rondvaarten te gaan:
https://www.almererondvaarten.nl/