Kinderactiviteiten Barendrecht

Top 10 uitjes met kinderen in Barendrecht

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Barendrecht. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Barendrecht

Bezoek het grootste indoor speelparadijs, met overal leuke attracties en spellen. Het park is helemaal ingericht voor kinderen en van alle gemakken voorzien. Geniet van iets lekkers uit het horecaplein terwijl je je kinderen ziet genieten. Er is genoeg te doen in dit park, je vermaakt je er makkelijk een hele dag.

Reserveer hier bij Funzone Barendrecht:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/255/reservations/activities

 

2. Inge de Bruijn Sportfondsenbad

Bij dit zwembad kun je de gehele dag lekker zwemmen met je vrienden en familie. Bij dit zwembad is er voor iedere waterrat plezier te beleven.

Klik hier om naar de site van het Inge de Bruijn Sportfondsenbad te gaan:
https://www.ingedebruijnzwembad.nl/

3. Klimbos Abel

Bij Klimbos Abel kun je de hele dag lekker komen klimmen en klauteren. Er zijn 3 routes met hindernissen die je kan afleggen, ook is er een tokkelbaan waar je met enorme snelheid vanaf kunt gaan!

Klik hier om naar de site van Klimbos Abel te gaan:
https://abel-klimbos.nl/

4. Virtual Reality Pretpark

Bij het Virtual Reality Pretpark beleef je alles omtrent virtual reality. Ga in de achtbaan of vecht met levensechte zombies!

Klik hier om naar de site van Virtual Reality Pretpark te gaan:
https://www.vr4play.nl/

5. Breakout Rotterdam

In deze real life escape room wordt je opgesloten voor 60 minuten, lukt het jou en je vrienden, familie of collega’s om te ontsnappen?

Klik hier om naar de site van Breakout Rotterdam te gaan:
https://www.breakoutrotterdam.nl/

6. Feyenoord Kidstour

Tijdens deze tour krijg je binnen 90 minuten tijd alles te zien in de kuip. Loop door de spelerstunnel het veld op zoals je helden dit ook doen. Ook neem je een kijkje in het Feyenoord museum.

Klik hier om naar de site van Feyenoord Kidstour te gaan:
https://www.dekuip.nl/tour-en-museum/rondleidingen-de-kuip

7 Miniworld Rotterdam

Beleef een leuke middag in deze kleine wereld, waar een dag maar 24 minuten duurt. Het is al heel snel weer nacht, daarna als de morgen aanbreekt, ontwaakt de kleine stad weer! Ontdek deze leuke stad met je hele familie!

Klik hier om naar de site van Miniworld Rotterdam te gaan:
https://www.miniworldrotterdam.com/

8. Schaatsbaan Rotterdam

Kom gezellig schaatsen bij deze overdekte schaatsbaan! Bij Schaatsbaan Rotterdam bevindt zich een 400-meter overdekte schaatsbaan. Later op de dag gaat de regenboog verlichting aan en kun je door een prachtig verlichte tunnel schaatsen!

Klik hier om naar de site van Schaatsbaan Rotterdam te gaan:
https://www.schaatsbaanrotterdam.nl/

9. Speeleiland Schiedam

Speeleiland Schiedam is een buitenspeeltuin gelegen in Schiedam. Hier is een grote speeltuin met een groot terras, ook is er altijd toezicht op de spelende kinderen en zijn er winkeltjes!

Klik hier om naar de site van Speeleiland Schiedam te gaan:
https://nieuwlandschiedam.nl/het-speeleiland/

10. Maritiem Museum Rotterdam

Bij Maritiem Museum Rotterdam beleef je hoe het is in de maritieme wereld. Je krijgt te maken met containers, laden lossen, koken vanuit het kombuis en alles wat te maken heeft met het havenleven. Dit is perfect voor een kinderfeestje!

Klik hier om naar de site van Maritiem Museum Rotterdam te gaan:
https://www.maritiemmuseum.nl/