Kinderactiviteiten Breda

Top 10 uitjes met kinderen in Breda

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Breda. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Breda

Bezoek het grootste indoor speelparadijs, met overal leuke attracties en spellen. Het park is helemaal ingericht voor kinderen en van alle gemakken voorzien. Geniet van iets lekkers uit het horecaplein terwijl je je kinderen ziet genieten. Er is genoeg te doen in dit park, je vermaakt je er makkelijk een hele dag.

Klik hier om te reserveren bij Funzone Breda:
https://avontura.dewi-online.nl

2. Minute to win it

Tijdens deze leuke spelletjesmiddag, kies je telkens de speler uit je team uit, die het beste bij de opdracht past. Je zet hier alles op alles om met je team de opdrachten te winnen, om zo als kampioen uit de strijd te komen!

Klik hier om naar de site van Minute to win it te gaan:
https://beleefbreda.nl/minute-to-win-it

3. De Koldertocht

Dit familie uitje staat in het teken van een ludieke stadswandeling. Tijdens deze familie activiteit loop je een hilarische ontdekkingstocht door Breda. Een ontspannen familiedagje voor elke gelegenheid.

Klik hier om naar de site van de Koldertocht te gaan:
https://www.uitjesinbreda.nl/koldertocht

4. Reptielenhuis de Aarde

Kom een kijkje nemen in deze kleine jungle! In Reptielenhuis de Aarde vind je de meest exotische reptielen, slangen en krokodillen. Durf jij dit aan? Dan is dit echt iets voor jou en het hele gezin!

Klik hier om naar de site van Reptielenhuis de Aarde te gaan:
https://www.deaardebreda.nl

5. Bowling en partycentrum Breda

Lukt het jou om een strike te gooien op deze mooie interactieve bowlingbanen? Als je een bowling liefhebber bent, is dit iets voor jou. Naderhand kun je ook nog heerlijk eten, zodat je met een volle maag thuis komt.

Klik hier om naar de site van Bowling en partycentrum Breda te gaan:
https://www.bowlingbreda.nl/

6. Willem Merkx Stadstuin

In deze stadstuin kun je heerlijk rondlopen, midden in het centrum van Breda. Deze stadstuin is al cadeau gegeven aan oud-burgemeester Willem Merkx, maar de tuin is er voor ons om plezier in te maken!

Klik hier om naar de site van Willem Merkx Stadstuin te gaan:
https://www.welkominbreda.nl/willemmerkxtuin

7. De uitvindfabriek

In De Uitvindfabriek in Breda leren kinderen aan de hand van verhalen, films en uitvindingen bouwen wat hun talenten zijn op het gebied van creativiteit.

Klik hier om naar de site van de uitvindfabriek te gaan:
https://uitvindfabriek.nl/

8. VR World

Beleef hier de tofste momenten in VR World Breda. Je kan hier moeilijke raadsels oplossen, maar ook scheuren door de bochten in een Formule-1 auto, dit allemaal in virtual reality. Je raakt hier niet uitgekeken op wat je hier allemaal kan doen!

Klik hier om naar de site van VR World te gaan:
https://www.vr-world.nl/

9.Parkhoeve Breda-Noord

In dit leuke park wonen de leukste dieren, konijnen, kippen, geiten, cavia's en nog veel meer leuke dieren. Ook is hier een midgetgolfbaan en zijn er verschillende speeltoestellen, er is voor elke leeftijd hier dus wel iets leuks te beleven.

Klik hier om naar de site van Parkhoeve Breda-Noord te gaan:
https://parkhoevebredanoord.nl/

10. Rat Verlegh stadion

Laat je rondleiden door het stadion van de grootste voetbalclub uit Breda, Nac Breda. Hier krijg je een goed beeld van het hele stadion, waar de spelers rondhangen, de kleedkamers, waar ze sporten en natuurlijk het veld. Een complete ervaring voor iedereen die van voetbal houdt!

Klik hier om naar de site van het Rat Verlegh stadion te gaan:
https://www.nac.nl/rondleidingen