Kinderactiviteiten Dronten

Top 10 uitjes met kinderen in Dronten

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Dronten. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Dronten

Bezoek het grootste indoor speelparadijs, met overal leuke attracties en spellen. Het park is helemaal ingericht voor kinderen en van alle gemakken voorzien. Geniet van iets lekkers uit het horecaplein terwijl je je kinderen ziet genieten. Er is genoeg te doen in dit park, je vermaakt je er makkelijk een hele dag.

Klik hier om te reserveren voor Funzone Dronten.

2. Batavialand

Bij dit interactieve museum kan je de hele dag leuk komen spelen! Door middel van verschillende activiteiten leren de kids over meer dan 7000 jaar leven op de grens van land en water1

Klik hier om naar de website van Batavialandte gaan: 
https://www.batavialand.nl/

3. Bioscoop de Meerpaal

Kom lekker een film kijken met je vrienden en familie bij bioscoop de Meerpaal. Buiten een bioscoop is dit ook een theater en een bibliotheek, er is dus voor iedereen wel iets leuks te doen!

Klik hier om naar de website van Bioscoop de Meerpaal te gaan: 
https://www.meerpaal.nl/film/

4. Mechanisch Erfgoed Centrum

Reis terug in de tijd en maak kennis met het leven in de ijzeren eeuw in het Mechanisch Erfgoed Centrum in Dronten. Van radio's en televisies tot stoommachines en motoren: in dit museum heeft elk object een eigen verhaal. 

Klik hier om naar de website van het Mechanisch Erfgoed Centrum te gaan: 
http://www.mecmuseum.nl/

5. Walibi Holland

Kom bij dit leuke attractiepark alle achtbanen proberen. In dit attractiepark heb je heel veel verschillende attracties waar je kan genieten met al je vrienden en familie. 

Klik hier om naar de website van Walibi te gaan: 
https://www.walibi.nl/nl

6. Ski-Inn Dronten

Bij Ski-Inn Dronten kun je komen skiën als zowel beginnend als ervaren skiër. Bij deze skibaan is er een band die onder de skiërs door glijdt, waardoor je eindeloos kunt skiën zonder dat je opnieuw naar boven moet. 

Klik hier om naar de website van Ski-Inn Dronten te gaan: 
https://ski-inndronten.nl/

7. Luchtvaartmuseum Aviodrome

In Aviodrome leer je alles over Nederlandse vliegtuigen en de Nederlandse vliegtuig geschiedenis. Om je hier te vermaken hoef je echt geen vliegtuigfanaat te zijn, dit uitje is voor iedereen geschikt!

Klik hier om naar de website van Aviodrome te gaan: 
https://www.aviodrome.nl/

8. De Westernboerderij

Bij deze speelboerderij vind je alles waar een kind naar zoekt, leuke spelletjes, leuke springkussens en interactieve games, kortom, alles onder één dak!

Klik hier om naar de website van de Westernboerderij te gaan: 
https://www.westernboerderij.nl/

9. Nationaal Ruimtevaart museum Lelystad

Bij dit leuke ruimtevaart museum leer je alles over de de ruimtevaart, ook vind je hier de eerste Nederlandse satelliet en zijn opvolger, die dus echt in de ruimte zijn geweest!

Klik hier om naar de website van het Nationaal Ruimtevaartmuseum te gaan: 
https://www.nationaalruimtevaartmuseum.nl/

10. Swifterkamp

Bij dit openluchtmuseum leef je tussen de prehistorische boerderijen. Bij deze twee boerderijen zie je hoe het echt is om te leven tijdens het nieuwe stenen tijdperk, de periode dat de jagers-verzamelaars overgingen op boeren en boerderijen.

Klik hier om naar de website van Swifterkamp te gaan: 
https://swifterkamp.nl/