Kinderactiviteiten Enschede

Top 10 uitjes met kinderen in Enschede

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Enschede. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Spelen bij FunZone

Funzone heeft een indoor speelparadijs waarbij kinderen zich helemaal uit kunnen leven. Het is een van de grootste indoor speeltuinen van Nederland waardoor je je hier makkelijk een hele dag vermaakt! Ook is er een uitgebreid horeca aanbod en goede wifi voor de ouders terwijl je kinderen zich vermaken.

Klik hier om te reserveren bij FunZone Enschede:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/239/reservations/activities

 

2. Springen bij FunZone

FunZone is een van de grootste indoor trampolineparken van Nederland. Het is mogelijk om samen met je kind de trampolines op te gaan tijdens het zogeheten ‘kidsjump’. Verder mogen kinderen vanaf 8 jaar zonder begeleider de trampolines op. Leer coole tricks en leef je helemaal uit! Ook zijn er professionals te vinden die je stapsgewijs de coolste trucs kunnen leren.

Klik hier om te reserveren bij FunZone Enschede:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/239/reservations/activities

3. Ontdek Kinderboerderij Noord

Aan de rand van Enschede ligt een van de mooiste kinderboerderijen van Twente: Kinderboerderij Noord. Er wonen veel dieren enorm zoals varkens, ezels, herten, schapen en koeien. Ook zijn er verschillende knaagdieren en watervogels bij de vijver te vinden. De kinderboerderij heeft een oppervlakte van ruim 4 hectare, hierdoor is er genoeg ruimte voor alle dieren.  Ook zijn er op het terrein vijver, groentetuinen en speeltoestellen te vinden, kortom genoeg om je samen met je kinderen te vermaken.

Klik hier om naar de site van Kinderboerderij Noord te gaan:
http://www.kinderboerderijnoord.nl/

4. Schaatsen bij IJsbaan Twente

Ga samen schaatsen bij de ijsbaan van Enschede. Of je nou voor het eerst op het ijs staat of een fanatiekeling bent, in de volledig overdekte ijshal is voor iedereen plek. Het is mogelijk om schaatsen te huren en na afloop kan je jezelf belonen met warme chocolademelk!

Klik hier om naar de site van IJsbaan Twente te gaan:
https://ijsbaan-twente.nl/

5. Klimmen bij Arque

Arque is een indoor klimcentrum in Enschede waarbij jong en oud kan komen klimmen. met ruim 600m2 aan klimwanden is er voor ieder wat wils. Wie is eerder boven? jij of je kind? 

Indien je van tevoren instructies wilt moet je eerst reserveren, verder is het lenen van materialen tegen betalen mogelijk.

Klik hier om naar de site van Arque te gaan:
https://www.arque.nl/

6. Skaten bij de fabriek 

Dit skatepark zit in een fabriek op het oude Polaroid complex. Het park is helemaal door en voor skaters gemaakt en is van alle gemakken voorzien. Het is mogelijk om lessen te nemen waardoor je onder het oog van een trainer trucjes leert. Er is een bar waaruit je als ouders perfect zicht hebt over het park.

Klik hier om naar de site van de fabriek te gaan:
https://www.defabriek.org/

7. E-karten bij Zero55

Ga voor de ultieme E-kart beleving naar Zero55, hier is een 425 meter lange kartbaan met maar liefst drie tunnels en drie bruggen. Dit is een gave beleving voor jong en oud! Tijdens het rijden in de elektrische karts zorgt de race muziek en de glow in the dark lichtshow voor een unieke ervaring.

Klik hier om naar de site van Zero55 te gaan:
https://zero55.nl/enschede/activiteiten/e-karten/