Kinderactiviteiten Roosendaal

Top 10 uitjes met kinderen in Roosendaal

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Roosendaal. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Roosendaal

Bij Funzone zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 beleven in Funzone de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier! 

Betreed de wijde wereld van Funzone. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Roosendaal. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten!

Klik hier om te reserveren bij Funzone Roosendaal:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/253/reservations/activities

 

2. Funzone Roosendaal

Funzone is een tof trampoline park in Roosendaal. Funzone biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s, zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Klik hier om te reserveren bij Funzone Roosendaal:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/254/reservations/activities

3. Indoor Skydive Roosendaal

Bij Indoor Skydive Roosendaal beleef je het unieke gevoel van een ‘vrije val’ ervaring zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je zweeft namelijk puur op de kracht van de wind! Tijdens jouw indoor skydive sessie sta je altijd onder begeleiding van een professionele instructeur. Dit zorgt ervoor dat echt iedereen, van jong tot oud, deze unieke ervaring kan beleven.

Klik hier om naar de site van Indoor Skydive Roosendaal te gaan:
https://indoorskydive.com/arrangementen/

4. Playdôme Roosendaal

Playdôme is een nieuw Multi Activity Center in Roosendaal. Kom funcurlen, hakbijl gooien, hyperbowlen, lasergamen, playkarten en genieten van de horeca in Alpijnse sfeer! We brengen bekende vrijetijdsactiviteiten samen en innoveren deze, om iedereen een unieke ervaring te bieden in een vertrouwde omgeving. We verrassen gasten continu en dagen uit om grenzen te verleggen.

Klik hier om naar de site van Playdome Roosendaal te gaan:
https://www.playdome.nl/

5. Escape skillz

Op nummer 5 staat Escape skillz. Dit is een heel erg leuk en divers escape room concept met 2 verschillende escape rooms. Lukt het jullie om binnen de geheimen van onze Escape Rooms te ontrafelen? Ons enthousiaste team staat klaar om jullie te verwelkomen in onze prachtige lounge. Samen met vrienden, familie of collega’s heb jij nu de kans om een van onze escapes te beleven. Je valt van het ene raadsel in het andere.

Klik hier om naar de site van Escape Skillz te gaan:
https://escape-skillz.nl/

6. Kinderboerderij Minnebeek

Kinderboerderij Minnebeek is gelegen aan de rand van het Burgemeester Marijnenpark in de wijk Tolberg in Roosendaal. Hier kan iedereen, jong en oud, terecht om kennis te maken met de boerderijdieren. Er kunnen kinderfeestjes gehouden worden en scholen, peuterzalen en andere grote groepen zijn op afspraak welkom voor een rondleiding. Er is een logeerhuys voor kleine huisdieren voor als je op vakantie gaat en je geen vaste logeerplek hebt voor je konijn, cavia, hamster of grasparkiet. Kinderen t/m 13 jaar met een kinderboerderijpaspoort hebben gratis toegang.

Klik hier om naar de site van Kinderboerderij Minnebeek te gaan:
https://www.groenhuysen.nl/Overdag-bij-ons/Kinderboerderij-Minnebeek

7. Zwembad De Stok

Of je nu een dagje wilt zwemmen, lessen wilt volgen of wilt werken aan je conditie, jong en oud kan hiervoor terecht bij Zwembad De Stok. Er is een recreatiebad, doelgroepenbad, buitenzwembaden, wedstrijdbad en een horecaverkooppunt. Naast zwemlessen en kinderfeestjes biedt De Stok een grote variatie van activiteiten aan zoals discozwemmen, Aquafitclub en survivalzwemmen. Kinderen die hun verjaardag willen vieren bij het zwembad kunnen kiezen uit een Zeemeerminnen-/Haaienfeestje, een disco-feestje of Spetter feestje. Het buitenzwembad is voorzien van een familiebad met familie glijbaan, een wedstrijdbad en een speelbassin voor de kinderen.

Klik hier om naar de site van Zwembad de Stok te gaan:
https://www.destok.nl/

8. Natuurpoort Visdonk

Op een steenworp van Roosendaal gelegen is Natuurpoort Visdonk een perfect startpunt voor een heerlijke fiets- of wandeltocht door Landgoed Visdonk. De vele karakteristieke lanen en houtwallen scheiden de akkers en de weilanden, waardoor je steeds weer iets nieuws ontdekt. Het Rozenven vormt een prachtig rustpunt op Landgoed Visdonk. 

Kinderen kunnen het Natuurpad volgen om spelenderwijs het bos, de bomen en de dieren die er leven te leren kennen.

Klik hier om naar de site van Natuurpoort Visdonk te gaan:
https://www.top-rated.online/cities/Oldebroek/place/p/3607228/Vispoort?r

9. De-Toltuin

DE-Toltuin is een educatief speelpark, vol met eetbaar groen midden in de woonwijk Tolberg in Roosendaal. Jong en oud maken dagelijks gebruik van de tuin: voor het kweken en oogsten van kruiden of groenten, om lekker te spelen of om elkaar te ontmoeten. Een groeiend aantal vrijwilligers met verschillende achtergronden helpen mee in de ontwikkeling en schoolkinderen krijgen er praktijklessen. De opbrengst van het eetbaar groen gaat naar de voedselbank.

Klik hieronder om naar de site van De-Toltuin te gaan:
https://de-toltuin.nl/

10. Klimcentrum Yellow Stone

Klimmen in Klimcentrum Yellow Stone is voor jong en oud en zowel voor beginners als voor experts. In het klimcentrum vind je verschillende klimwanden waar je jezelf flink kunt uitdagen. Na een korte instructie kun je zelf de muur op. Wil je een stapje verder gaan, dan kun je ook een klimcursus volgen. Op woensdagmiddag en in de weekend zijn er leuke arrangementen voor kinderfeestjes. Nieuw is de boulderhal, waarbij je klimt op (kunstmatige) rotsblokken zonder zekering. Wel boven een dikke mat uiteraard!

Klik hieronder om naar de site van Klimcentrum Yellow Stone te gaan:
http://www.yellow-stone.nl/