Kinderactiviteiten Apeldoorn

Top 10 uitjes om te doen in Apeldoorn

Wij hebben een lijst samengesteld van de 10 leukste uitjes om te doen met kinderen in de omgeving van Apeldoorn. Hierbij is gelet op indoor en outdoor activiteiten en is rekening gehouden met de kosten van de uitjes. Door middel van deze lijst vind je gegarandeerd een leuk uitje met je kinderen!

1. Funzone Apeldoorn

Funzone is een tof trampoline park in Apeldoorn. Funzone biedt jumpers de ruimte om naast de standaard aaneengesloten trampolinevelden gebruik te maken van een breed aanbod aan jump-area’s, zoals de Freejumping ruimte met horizontale en diagonale trampolines, een Tricks area met o.a. extra hoge spring mogelijkheden, een Pillow Pit, Foam Pit, Slackline, Bounceboard area, Ninja parcours en een Sports area waar je fantastisch als een basketballer kunt dunken of turnoefeningen kunt doen.

Reserveer hier bij Funzone Apeldoorn:
https://avontura.dewi-online.nl/iframe/club/258/reservations/activities

2. Escapepark Veluwe

Bij Escapepark Veluwe is het de bedoeling dat je binnen 60 minuten ontsnapt uit het houten huis. Lukt dit met je vrienden, familie of collega’s? Er zijn hier 2 escape rooms en een junior escape room.

Klik hier om naar de site van Escapepark Veluwe te gaan:
https://escapepark.nl/

3. Roofvogeltuin de Havikshof

Ben jij niet bang voor roofvogels, dan is dit ideaal voor jou! Hier worden op afspraak roofvogelshows gegeven. Dit is een leuk uitje voor het hele gezin!

Klik hier om naar de site van Roofvogeltuin de Havikshof te gaan:
http://havikshof.nl/

4. Kinderboerderij Laag Buurlo

Bij kinderboerderij Laag Buurlo kan je lekker spelen tussen de dieren. Op deze kinderboerderij zorgen mensen met een handicap voor de dieren, het welzijn van de dieren staat hier hoog in het vaandel.

Klik hier om naar de site van Kinderboerderij Laag Buurlo te gaan:
https://kinderboerderijenapeldoorn.nl/laag-buurlo

5. Zwembad Molenallee Loenen

Zwembad Molenallee is een openluchtzwembad voor het hele gezin. Je kan van de glijbaan of op het springkussen. Je kan jezelf hier dus de hele dag vermaken.

Klik hier om naar de site van Zwembad Molenallee Loenen te gaan:
https://www.zwembadloenen.nl/

6. Apenheul

In de Apenheul zie je allerlei soorten aapjes, van kleine maki’s tot reusachtige gorilla's. Hier kun je je de hele dag vermaken door naar al deze leuke aapjes te kijken.

Klik hier om naar de site van Apenheul te gaan:
https://apenheul.nl/

7. Waterspeelplaats in het Matenpark

In deze waterspeelplaats is er van alles te beleven. Door het water zijn er eindeloos manieren om te spelen. Je kan bijvoorbeeld het water pompen of de sluis bedienen als een echte sluiswachter.

Klik hier om naar de site van Waterspeelplaats in het Matenpark te gaan:
https://watergamesandmore.com/good-quality-fun

8. Paleis het Loo

Beleef een koninklijke middag bij Paleis het Loo. In de tuinen van dit paleis valt alles te zien. Ook vinden hier tentoonstellingen en evenementen plaats.

Klik hier om naar de site van Paleis het Loo te gaan:
https://paleishetloo.nl

9. Klimbos Veluwe

Bij Klimbos Veluwe kun je al vanaf 7 jaar komen klimmen. Dit klimbos heeft 9 verschillende routes. Dit is leuk om te doen voor het hele gezin. Naderhand kan er genoten worden van een drankje of ijsje.

Klik hier om naar de site van Klimbos Veluwe te gaan:
https://klimbos.nl/locaties/veluwe

10. The Game Box Apeldoorn

In deze arcadehal vind je de leukste games om te spelen met je vrienden of familie. Je kan je hier de hele dag vermaken!

Klik hier om naar de site van The Game Box Apeldoorn te gaan:
https://thegamebox.nl/locaties-contact/game-box-apeldoorn