Afbeelding Avontura Zoetermeer

FunZone Zoetermeer

Activiteiten & prijzen

 1. Spelen

  Een avontuur voor iedereen

  FunZone Zoetermeer
  Afbeelding Speeltuin FunZone

FunZone Zoetermeer

Waar je ook kijkt, bij FunZone zie je overal speelpleinen, elk met een eigen thema. Kinderen in de leeftijdscategorie van 0 t/m 12 beleven in FunZone de leukste avonturen met de mascottes Okke & Pi. Geniet van puur speelplezier! 

Speeltuin
Betreed de wijde wereld van FunZone. Hier zijn jij en je vriendjes aanbeland in het grootste indoor speelparadijs van Zoetermeer. Dat betekent heel veel avontuur! Ontdek hier de leukste spellen en attracties in alle hoeken en gaten! In deze wijde wereld beleven kleine ontdekkers een hoop spannende avonturen! Okke en Pi staan bovendien al op jullie te wachten in FunZone. Zij willen jou en je vriendjes graag vergezellen op jullie nieuwste avontuur.

Bij FunZone vinden wij het van groot belang dat de kinderen te allen tijde veilig kunnen spelen. Veiligheid rondom de kinderen, toestellen, attracties en toezicht staat bij ons dan ook hoog in het vaandel.

Okke & Pi
Okke & Pi beleven de leukste Avonturen, benieuwd naar hun wereld? Bekijk op deze pagina wat ze allemaal beleven, zo hebben ze o.a. een eigen YouTube kanaal en een app met spelletjes. 

Glow Minigolf
Sla jij een hole-in-one? Onze Glow & Golf is een indoor midgetgolfbaan, alleen verlicht door blacklight. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en als (first) date. De banen, de obstakels en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Lasergame
Kom samen met je vriendjes, vriendinnetjes of familie lasergamen! Je strijdt in teams of individueel om de winst. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door het uitschakelen van je tegenstanders. Bij onze lasergamehal is er vertier voor jong en oud en staan we garant voor een spannend avontuur. 

Pannenkoekenrestaurant
Wij beschikken ook over een gemoedelijk, sfeervol en gezellig pannenkoekenrestaurant, gelegen bij Avontura. Hier kun je heerlijke pannenkoeken, vleesgerechten en broodjes eten terwijl de kinderen zich binnen en/of buiten goed vermaken. Bij goed weer kun je buiten op het terras plaatsnemen. Het restaurant is rolstoelvriendelijk.

Bij de entree van ons restaurant hebben we een gezellige bar waar je op je gemak een drankje kunt doen. We serveren o.a. heerlijke Italiaanse koffie en verschillende speciaalbieren en staan graag voor je klaar om er een ontspannen dag van te maken. 

Partynest
FunZone Zoetermeer beschikt over een sfeervol Partynest, welke geschikt is voor ongeveer 50 volwassenen excl. kinderen. Deze ruimte beschikt over een eigen keukentje (exclusief apparaten), en een eigen buitenruimte. Kinderen kunnen zowel binnen als buiten spelen, terwijl de volwassen in een eigen ruimte kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Ook is het mogelijk om de speeltuin in zijn geheel af te huren. Dit kan buiten de openingstijden van FunZone , ook in het weekend! Voor meer informatie, kun je ons mailen via zoetermeer@funzone.nl.

 • Springkussens
 • Ballenbakken
 • Klimmen en klauteren
 • Glijbanen
 • Autobaan
 • Peuterplein
 • Buitenspeeltuin (tijdelijk gesloten)
 • Sfeervol pannenkoekenrestaurant
 • Buitenterras
 • Gratis WiFi
 • Gratis toegang voor ouders
 • Ruime parkeerplaats voor de deur
 • Gratis parkeren
 • Bereikbaar met het openbaar vervoer

Openingstijden

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Funzone Zoetermeer

Evenementen

Nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Ontvang speciale aanbiedingen van onze activiteiten en mis nooit meer een korting. Door op inschrijven te klikken ga je akkoord met ons privacy statement.