FunZone Enschede Glow Minigolf

FunZone Enschede wordt vernieuwd met Glow Minigolf

FunZone Enschede aan de Reulver in Enschede is uitgebreid na verbouwingen de laatste periode. Naast de bestaande indoor speeltuin en trampolinepark is er een nieuwe activiteit aan de locatie toegevoegd: Glow Minigolf 

FunZone verzekert haar bezoekers hiermee een dag met oneindig veel binnenpret. Vanaf 23 juli opent de Glow Minigolf. 

Bij Glow Minigolf hebben we een glow-in-the-dark midgetgolfbaan met 15 verschillende holes! De banen, de obstakels en de golfballen geven licht waardoor het Oer Hollandse spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt.

Bedrijfsleider Chris van Drunen: ''Met de nieuwe activiteit is FunZone Enschede de plek voor jong én oud. Wil je er een dagje op uit met het gezin of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een bijzondere ervaring!"

Eén plek voor alle activiteiten
Funzone bevindt zich aan de Reulver 120 in Enschede. Je kunt FunZone bezoeken voor één activiteit, maar je kunt ook voordelig verschillende activiteiten met elkaar combineren. Via de website kun je jouw ronde Glow Minigolf reserveren voor 23 juli of later.