FunZone Zoetermeer

FunZone Zoetermeer compleet vernieuwd

De afgelopen periode is FunZone aan de Voorweg in Zoetermeer compleet verbouwd. Naast de bestaande indoor speeltuin en pannenkoekenrestaurant De Vliegende Pan zijn er nu een viertal nieuwe activiteiten aan de locatie toegevoegd: Glow Minigolf, Laserkart, Lasergame en luchtkussenpark Bounce Valley. 

FunZone verzekert haar bezoekers hiermee een dag met oneindig veel binnenpret. Bedrijfsleider Esther van Rijn: ''We zijn super trots op het eindresultaat. Met de nieuwe activiteiten is FunZone Zoetermeer de plek voor jong én oud. Wil je er een dagje op uit met het gezin of ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor een bijzondere ervaring!"

Eén plek voor alle activiteiten
Funzone bevindt zich aan de Voorweg 107 in Zoetermeer. Je kunt FunZone bezoeken voor één activiteit, maar je kunt ook verschillende activiteiten met elkaar combineren voor een voordelige prijs. Daarnaast bevindt zich in dit pand ook Bounce Valley, een indoor luchtkussenpark van 1.000 m2 voor kinderen en volwassenen.

Reserveren
Alle nieuwe activiteiten zijn geopend en te reserveren via de website van FunZone