Schoolreisje

Schoolreisje Speeltuin

Onbeperkt spelen voor scholieren

Wil jij met je school, klas of BSO-groep op avontuur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze Speeltuin biedt de mogelijkheid voor schoolreisjes vanaf 15 personen. Er zijn gereserveerde tafels, gratis WiFi en de kinderen kunnen de hele dag onbeperkt spelen.

Of het nu goed of slecht weer is, bij FunZone maakt dat niet uit. De kleuters en scholieren kunnen ongestoord en onbeperkt hun gang gaan in één van onze binnenspeeltuinen. Docenten en begeleiders kunnen achterover leunen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Zo zorgen wij ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt voor iedereen.

Puur speelplezier bij FunZone

Kom gezellig bij FunZone op avontuur door te klimmen, klauteren, glijden en bouwen! Scholieren zijn de hele dag welkom in onze speeltuin, met verschillende speelpleinen hoef je je geen moment te vervelen. Op ons horecaterras staat een gereserveerde tafel voor jou klaar in FunZone stijl met eten, drinken, kleurplaten en gratis Wi-Fi.

Met meer dan veertien verschillende locaties in Nederland is er altijd een locatie in de buurt. Zo hoef je nooit ver te reizen!

Voor meer informatie of een offerte op maat kun je het contactformulier invullen.

  • Gratis WiFi
  • Onbeperkt ranja
  • Friet inclusief saus of tosti
  • Uitgebreid horecaplein met gereserveerde tafels
  • Een avontuur voor ieder kind

Contact

Waarmee kunnen we je helpen?
Ons team helpt je graag.

Wil je meer weten over deze locatie?
Bekijk de locatiepagina

Schoolreisje